Met Google advertenties laat jij jouw bedrijf groeien

We vallen maar meteen met de deur in huis: wanneer Google advertenties op een juiste manier gebruikt worden, zijn ze ontzettend effectief in vergelijking met andere manieren van adverteren. Het is daarbij wel van belang om een specifieke doelgroep te bepalen en de juiste woorden te gebruiken die jouw ideale klant aanspreken. Daarnaast moet de de advertentie op een juiste manier ingesteld worden en moet er een passend advertentiebudget bepaald worden. Je wilt immers je geld goed besteden.

Maar er is meer! Na het plaatsen van de advertentie moet deze worden geanalyseerd en eventueel worden bijgestuurd. Je dacht wellicht dat online adverteren simpel was, maar een Google advertentie plaatsen die jou ook echt wat oplevert vereist kennis en ervaring. 

Goede Google advertenties leveren je het volgende op:

– Ze genereren bezoekers naar jouw website
– Ze zorgen voor een betere conversie (het aantal bezoekers dat omgezet wordt naar een betalende klant)
– Een grotere naamsbekendheid bij je doelgroep 
– Ze verbeteren de kwaliteit van de leads
– Ze bieden je dé manier om je te onderscheiden van je concurrent
– Ze zijn kostenefficiënt 

Besteed je Google advertenties aan ons uit

Advertentieteksten

Wij maken een passende tekst die opvalt tussen andere soorten advertenties en die tegelijkertijd jouw doelgroep aanspreekt.

Maandelijks contact en advies

Bij Streverz krijg je maandelijks een terugkoppeling zodat je meteen weet hoe de advertenties presteren. Samen kijken we naar eventuele veranderingen en we adviseren je over de beste strategie.

Technische inrichtingen

Wij zorgen ervoor dat Google analytics en Google search console goed staan ingesteld en gekoppeld zijn met de website. Verder maken we de doelgroepen aan en regelen we de conversie-tracking.

Optimaliseren

Wij zijn er niet alleen voor het maken van de advertenties. We werken verder met de verkregen resultaten en kijken of en hoe het nog beter kan. Dit doen we allemaal in overleg met jou.

Benieuwd wat Google advertenties voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Wij helpen je met het bepalen van een specifieke doelgroep, het instellen van de advertentie en het bepalen van het budget. Ook zijn we er voor het analyseren en bijsturen van de advertentie. Tijdens het gehele proces houden wij je op de hoogte van de ontwikkelingen. En natuurlijk ontvang je altijd een maandelijkse rapportage. 

Hoe gaan wij te werk?

1. Kennismakings gesprek

We maken graag kennis met je. Klikt het met ons, klikt het met jou? We maken je daarnaast duidelijk wat je van onze samenwerking kunt verwachten.

2. Voorstel & Strategie

Zien we het zitten met elkaar? Dan verdiepen we ons graag verder in jouw onderneming om vervolgens een strategisch plan op te stellen dat werkt voor jouw bedrijf.

3. Uitvoering & Optimalisatie

Kun je je vinden in ons voorstel? Top! Dan gaan wij voor jou aan de slag met het uitvoeren van de Online marketing. We werken hard om het maximale resultaat uit jouw marketingbudget te halen!

4. Rapportage & Evaluatie

Meten is weten, daarom sturen we je maandelijks een rapportage waarin eenvoudig en overzichtelijk is weergegeven welke resultaten we voor jou hebben behaald.