Social media advertenties zijn super effectief!

We halen je meteen maar even uit de droom: zomaar wat adverteren gaat je niks opleveren. Het is niet alleen van belang dat je een specifieke doelgroep bepaalt, maar ook dat je de juiste woorden kiest, de advertentie op een juiste manier instelt en natuurlijk van tevoren bepaalt welk budget je aan de campagne koppelt. Na het plaatsen is het belangrijk dat advertentie geanalyseerd  wordt. Dan kun je ook meteen bepalen of er wellicht nog wat bijgestuurd moet worden om het maximale effect te behalen. Adverteren lijkt simpel, maar een advertentie laten draaien die jou ook echt wat oplevert vereist kennis en ervaring. Onze ervaring bijvoorbeeld!

Goede social media advertenties leveren je het volgende op:

  • Meer bezoekers naar jouw website en daardoor meer conversie en verkopen
  • Hogere naamsbekendheid bij je doelgroep en kwaliteitsverbetering van de leads
  • Kosteneffectiviteit

En… het is dé manier om je te onderscheiden van je concurrent!

Besteed je social media advertenties aan ons uit

Advertentie teksten

Wij maken een passende tekst die opvalt tussen andere soorten advertenties en tegelijkertijd jouw doelgroep aanspreekt.

Technische inrichtingen

Wij zorgen ervoor dat je pixel goed staat en de advertentie accounts goed gekoppeld zijn.

Periodiek resultatengesprek

Bij Streverz krijg je periodiek een terugkoppeling zodat je meteen weet hoe de advertenties presteren. Samen kijken we naar eventuele veranderingen en we adviseren je over de beste strategie.

Optimaliseren

Wij zijn er niet alleen voor het maken van de advertenties. We werken verder met de verkregen resultaten en kijken of en hoe het nog beter kan. Dit doen we allemaal in overleg met jou.

Ervaring

Door onze ervaring in het adverteren zal het proces soepel en snel verlopen en kun je altijd gebruik maken van onze kennis en expertise.

Doelgroep targetten

We maken de doelgroepen aan en kijken welke het meeste actie ondernemen. Zo kunnen we de doelgroep steeds scherper voor je stellen.

Hoe gaan we te werk?

1. Kennismakings gesprek

We maken graag kennis met je. Klikt het met ons, klikt het met jou? We maken je daarnaast duidelijk wat je van onze samenwerking kunt verwachten.

2. Voorstel & Strategie

Zien we het zitten met elkaar? Dan verdiepen we ons graag verder in jouw onderneming om vervolgens een strategisch plan op te stellen dat werkt voor jouw bedrijf.

3. Uitvoering & Optimalisatie

Kun je je vinden in ons voorstel? Top! Dan gaan wij voor jou aan de slag met het uitvoeren van de Online marketing. We werken hard om het maximale resultaat uit jouw marketingbudget te halen!

4. Rapportage & Evaluatie

Meten is weten, daarom sturen we je maandelijks een rapportage waarin eenvoudig en overzichtelijk is weergegeven welke resultaten we voor jou hebben behaald.