Een Bedrijfsfilm laten maken


Hé Streverz, doe mij maar zo’n videootje van anderhalve minuut! 🎥Deze vraag krijgen we regelmatig van onze klanten. Dat kan natuurlijk en wij maken zo’n video graag voor je. Maar wist je dat achter die anderhalve minuut gemiddeld wel 16 uur werk zit? En dat je er met de video alleen nog niet bent? Daarom leggen wij het proces achter videomarketing graag aan je uit. En natuurlijk doen we dat in een videootje van anderhalve minuut 😉

Videomarketing levert het volgende op:

Tegenwoordig gaat het niet meer over het product of de dienst, maar over het verhaal dat achter het bedrijf zit. Je zou zelfs kunnen stellen dat het vertellen van jouw verhaal een van de belangrijkste stappen is op het gebied van marketing en communicatie. Film is op veel manieren toe te passen in je bedrijf: van het vertellen van jouw verhaal aan de klant tot korte instructievideo’s en korte clips voor de interne communicatie. Film zou je ook toe kunnen passen op het maken van advertenties. Immers, bewegende korte clips vallen meer op dan statische productfoto

Onderscheidend

Het is de manier om je te onderscheiden van je concurrent

Goeie eerste indruk

Het zorgt voor een goede eerste indruk

Interactie

Een persoonlijke video zorgt voor meer interactie met de klant

Meer conversie

Je producten en diensten verkopen makkelijker

Meer vertrouwen

Geeft een beter beeld van je bedrijf, personeel en producten

Hoe gaan wij te werk?

1. Kennismakings gesprek

Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar. Hierbij kijken we of er een klik is, en wordt er duidelijk wat je van onze samenwerking kunt verwachten.

2. Voorstel & Strategie

Gaan we samenwerken? Super! Ieder bedrijf en iedere ondernemer is anders. Wij verdiepen ons in jouw onderneming om vervolgens een strategisch plan op te stellen die werkt voor jouw bedrijf.

3. Uitvoering & Optimalisatie

Voorstel goedgekeurd? Dan gaan wij voor jou aan de slag met het uitvoeren van de Online marketing. We werken hard om het maximale resultaat uit jouw marketingbudget te halen.

4. Rapportage & Evaluatie

Wekelijks zijn wij bezig met jouw online marketing. Maandelijks sturen we jou een rapportage waarin je eenvoudig en overzichtelijk inzage hebt in de resultaten die wij voor jou behalen.