hoe beter de content,
hoe meer klanten

Bezoekers hebben liever contact via content

Wist je dat bijna al je bezoekers liever in contact komen door middel van content, in plaats van door een advertentie? Content is een breed begrip en bestaat uit verschillende dingen: social media, blogs en website teksten. Eigenlijk is je online business voor het grootste gedeelte afhankelijk van goede content. Je kunt nog zulke mooie advertenties hebben, uiteindelijk draait het voor klanten om het leveren van waarde. De grootste kracht ligt dus bij de content!

Fotograaf Hoogeveen

Goede content levert het volgende op:

–  Genereert bezoekers naar jouw website
–  Het is de manier om je te onderscheiden van je concurrent
–  Verhoogt je conversie
–  Stelt je in staat je expertise te tonen
– Laat zien dat je kennis hebt
– Zorgt ervoor dat je makkelijker wordt gevonden in Google         

Benieuwd wat goede content voor jouw bedrijf kan doen?

Je kunt ervoor zorgen dat klanten daadwerkelijk voor jou kiezen, door met de juiste woorden de ideale klant aan te spreken en een toon te gebruiken die jouw klanten triggert. Het klinkt makkelijk, maar het produceren van sterke content vergt vaardigheden en kost veel tijd. 

Wij kunnen jou onder andere helpen met:

social media content

Wij creëren social media posts waar het DNA van jouw bedrijf op een unieke manier wordt gepresenteerd in een mix van jouw bedrijfskleuren, teksten en hoogwaardige foto’s & video’s die passen bij de doelgroep.

website teksten

De juiste website zorgt ervoor dat bezoekers klanten worden. Een goede mix van persoonlijkheid en sterke content is hierbij cruciaal. Daarnaast zorgen wij dat jouw teksten SEO zijn, zodat mogelijke klanten jou makkelijker kunnen vinden.

social media Management

De meest voorkomende fout op het gebied van social media is het nadoen van je concurrenten. Het is belangrijk om een originele strategie op te stellen en kunnen wij je mee helpen. We gaan op zoek naar de kern van jouw bedrijf en bedenken hoe we dit DNA gaan presenteren en welke kanalen we inzetten om je verhaal te delen aan de wereld. Daarnaast plannen wij de content kalender in en beslissen wij wat en wanneer wordt gepost, zodat jij consistent zichtbaar bent met jouw bedrijf.

blogs

Blogs zijn een van de meest veelzijdige vormen van content. Ze kunnen worden ingezet voor verschillende doeleinden. Je kunt ze perfect gebruiken om je kennis te delen en vertrouwen op te bouwen, maar ze zijn ook handig om je producten in uit te lichten. Dit zorgt gelijk voor een hogere vindbaarheid in zoekmachines.

Wil jij goede content?

Het maken van goede content kost veel tijd, vraagt inspiratie en kennis.
Besteed het uit, dan kun jij je concentreren op waar je goed in bent. Dat doen wij ook!