Google advertenties uitbesteden in Hoogeveen

Wil jij je Google advertenties uitbesteden in Hoogeveen?
Streverz is de specialist op het gebied van Google advertenties.

Als de advertenties op de juiste manier gebruikt worden, zijn ze ontzettend effectief in vergelijking met andere manieren van adverteren. Helaas gaat zomaar iets adverteren niks opleveren. Het is van belang om een specifieke doelgroep te bepalen, de juiste woorden te gebruiken die jouw ideale klant aanspreken, de advertentie op een juiste manier in te stellen en een budget te bepalen. Na het plaatsen van de advertentie moet deze worden geanalyseerd en eventueel worden bijgestuurd. Adverteren lijkt simpel, maar een advertentie laten draaien die jou ook echt wat oplevert vereist kennis en ervaring. 

Goede Google advertenties leveren je het volgende op:

– Genereert bezoekers naar jouw website
– Zorgt voor conversie
– Naamsbekendheid bij je doelgroep 
– Verbetert de kwaliteit van de leads
– Het is dé manier om je te onderscheiden van je concurrent
– Is effectief in kosten 

Besteed je Google advertenties aan ons uit

Advertentieteksten

Wij maken een passende tekst die opvalt tussen andere soorten advertenties en die tegelijkertijd jouw doelgroep aanspreekt.

Maandelijks Contact en advies

Bij Streverz krijg je maandelijks een terugkoppeling zodat je meteen weet hoe de advertenties presteren. Samen kijken we naar eventuele veranderingen en we adviseren je over de beste strategie.

Technische inrichtingen

Wij zorgen ervoor dat Google analytics en Google search console goed staan ingesteld en gekoppeld zijn met de website. Verder maken we de doelgroepen aan en regelen we de conversie-tracking.

Optimaliseren

Wij doen niet alleen aan het maken van de advertenties. We werken verder met de verkregen resultaten en kijken of en hoe het nog beter kan. Dit doen we allemaal in overleg met jou.

Benieuwd wat Google advertenties voor jouw bedrijf kan beteken?

Wij helpen je met het bepalen van een specifieke doelgroep, het instellen van de advertentie en het bepalen van het budget. Ook helpen we met het analyseren en bijsturen van de advertentie. Tijdens het gehele proces houden wij je op de hoogte van de ontwikkelingen, inclusief een maandelijkse rapportage. 

Hoe gaan wij te werk?

1. Kennismakings gesprek

Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar. Hierbij kijken we of er een klik is, en wordt er duidelijk wat je van onze samenwerking kunt verwachten.

2. Voorstel & Strategie

Gaan we samenwerken? Super! Ieder bedrijf en iedere ondernemer is anders. Wij verdiepen ons in jouw onderneming om vervolgens een strategisch plan op te stellen die werkt voor jouw bedrijf.

3. Uitvoering & Optimalisatie

Voorstel goedgekeurd? Dan gaan wij voor jou aan de slag met het uitvoeren van de Online marketing. We werken hard om het maximale resultaat uit jouw marketingbudget te halen.

4. Rapportage & Evaluatie

Wekelijks zijn wij bezig met jouw online marketing. Maandelijks sturen we jou een rapportage waarin je eenvoudig en overzichtelijk inzage hebt in de resultaten die wij voor jou behalen.