MET GOOGLE ADVERTENTIES
LAAT JIJ JOUW BEDRIJF GROEIEN

Google advertenties uitbesteden in Hoogeveen

Wil jij je Google advertenties uitbesteden in Hoogeveen?
Streverz is de specialist op het gebied van Google advertenties.

Het grootste voordeel aan Google advertenties
Als de advertenties op de juiste manier gebruikt worden, zijn ze ontzettend effectief in vergelijking met andere manieren van adverteren. Helaas gaat zomaar wat adverteren je niks opleveren. Het is van belang om een specifieke doelgroep te bepalen, de juiste woorden te gebruiken die jouw ideale klant aanspreken, de advertentie op een juiste manier in te stellen en een budget te bepalen. Na het plaatsen van de advertentie moet deze worden geanalyseerd en eventueel worden bijgestuurd. Adverteren lijkt simpel, maar een advertentie laten draaien die jou ook echt wat oplevert vereist kennis en ervaring. 

Naast Google, adverteren wij ook voor bedrijven op: Facebook, Instagram en LinkedIn

1470399715_E-Commerce.png

Goede Google advertenties leveren je het volgende op:

– Genereert bezoekers naar jouw website
– Zorgt voor conversie en verkopen
– Naamsbekendheid bij je doelgroep 
– Verbeterd de kwaliteit van de leads
– Het is dé manier om je te onderscheiden van je concurrent
– Is effectief in kosten 

Besteed je Google advertenties aan ons uit

Wij helpen je met het bepalen van een specifieke doelgroep, het instellen van de advertentie en het bepalen van het budget. Ook helpen we met het analyseren en bijsturen van de advertentie. Tijdens het gehele proces houden wij je op de hoogte van de ontwikkelingen, inclusief een maandelijkse rapportage. 

Wij helpen jouw onder andere met:

Advertentieteksten

Wij maken een passende tekst die opvalt tussen andere soorten advertenties, en die tegelijkertijd jouw doelgroep aanspreekt.

Technische inrichtingen

Wij zorgen ervoor dat Google analytics, Google search console goed staan ingesteld en gekoppeld zijn met de website, we maken de doelgroepen aan en doen aan conversie-tracking.

pexels-photo.jpg

Optimaliseren

Wij doen niet alleen aan het maken van de advertenties. We werken verder met de verkregen resultaten en kijken of en hoe het nog beter kan. Dit doen we allemaal in overleg met jou.

Social media Advertentie Hoogeveen

Rapporteren & Adviseren

Bij Streverz krijg je maandelijks een terugkoppeling zodat je meteen weet hoe de advertenties presteren. Samen kijken we naar eventuele veranderingen en we adviseren je over de beste strategie.

Hoe gaan wij te werk?

Wat opdrachtgevers over ons zeggen