Hulp nodig met social media in hoogeveen?

Hulp nodig met social media in Hoogeveen? Streverz is de specialist  in Hoogeveen op het gebied van social media.

Sinds 2019 helpen wij klanten met onze vaardigheden. Deze vaardigheden kunnen nodig zijn om uw online uitdagingen te laten slagen. Uit onze ervaring weten we dat elk bedrijf en iedere ondernemer zijn eigen originele verhaal en specialiteiten heeft. Juist daarom vinden wij het extra belangrijk om een persoonlijk concept op te stellen en dit met u te evalueren, zodat wij daadwerkelijk úw visie tot leven brengen.

Gedurende het hele proces houden we u op de hoogte wat betreft de stappen die we zetten, en zo helpen wij u slagen in het moderne digitale tijdperk!

Hoe gaan wij te werk?

Stap 1

Intake gesprek

Tijdens het intake gesprek maken we kennis met elkaar. Hierbij kijken we of er een klik is, en wordt er duidelijk wat je van onze samenwerking kunt verwachten.

Stap 2

Voorstel & Strategie

Gaan we samenwerken? Super! Ieder bedrijf en iedere ondernemer is anders. Wij verdiepen ons in jouw onderneming om vervolgens een strategisch plan op te stellen die werkt voor jouw bedrijf.

Stap 3

Uitvoering & Optimalisatie

Voorstel goedgekeurd? Dan gaan wij voor jou aan de slag met het uitvoeren van de Online marketing. We werken hard om het maximale resultaat uit jouw marketingbudget te halen.

Stap 4

Rapportage & Evaluatie

Wekelijks zijn wij bezig met jouw online marketing. Maandelijks sturen we jou een rapportage waarin je eenvoudig en overzichtelijk inzage hebt in de resultaten die wij voor jou behalen.

Wat opdrachtgevers over ons zeggen