Instagram advertentie uitbesteden in Hoogeveen

Wil jij je Instagram advertentie uitbesteden in Hoogeveen?
Streverz is de specialist op het gebied van Instagram advertenties.

Als de advertenties op de juiste manier gebruikt worden, zijn ze ontzettend effectief in vergelijking met andere manieren van adverteren. Helaas gaat zomaar wat adverteren je niks opleveren. Het is van belang om een specifieke doelgroep te bepalen, de juiste woorden te gebruiken die jouw ideale klant aanspreken, de advertentie op een juiste manier in te stellen en een budget te bepalen. Na het plaatsen van de advertentie moet deze worden geanalyseerd en eventueel worden bijgestuurd. Adverteren lijkt simpel, maar een advertentie laten draaien die jou ook echt wat oplevert vereist kennis en ervaring. 

Goede social media advertenties leveren je het volgende op:

  • Genereert bezoekers naar jouw website
  • Zorgt voor conversie en verkopen
  • Naamsbekendheid bij je doelgroep
  • Verbeterd de kwaliteit van de leads
  • Het is dé manier om je te onderscheiden van je concurrent
  • Is effectief in kosten 

Besteed je social media advertenties aan ons uit

Advertentie teksten

Wij maken een passende tekst die opvalt tussen andere soorten advertenties, en die tegelijkertijd jouw doelgroep aanspreekt

Technische inrichtingen

Wij zorgen ervoor dat je pixel goed staat, de advertentie accounts goed gekoppeld zijn

Periodiek resultaten gesprek

Bij Streverz krijg je periodiek een terugkoppeling zodat je meteen weet hoe de advertenties presteren. Samen kijken we naar eventuele veranderingen en we adviseren je over de beste strategie.

Optimaliseren

Wij doen niet alleen aan het maken van de advertenties. We werken verder met de verkregen resultaten en kijken of en hoe het nog beter kan. Dit doen we allemaal in overleg met jou.

ERVARING

Door onze ervaring in het adverteren zal het proces soepel en snel verlopen en passen we alle ins en outs toe

Doelgroep targetten

We maken de doelgroepen aan en kijken wie het meeste actie ondernemen en stellen de doelgroep steeds scherper

Hoe gaan wij te werk?

1. Kennismakings gesprek

Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar. Hierbij kijken we of er een klik is, en wordt er duidelijk wat je van onze samenwerking kunt verwachten.

2. Voorstel & Strategie

Gaan we samenwerken? Super! Ieder bedrijf en iedere ondernemer is anders. Wij verdiepen ons in jouw onderneming om vervolgens een strategisch plan op te stellen die werkt voor jouw bedrijf.

3. Uitvoering & Optimalisatie

Voorstel goedgekeurd? Dan gaan wij voor jou aan de slag met het uitvoeren van de Online marketing. We werken hard om het maximale resultaat uit jouw marketingbudget te halen.

4. Rapportage & Evaluatie

Wekelijks zijn wij bezig met jouw online marketing. Maandelijks sturen we jou een rapportage waarin je eenvoudig en overzichtelijk inzage hebt in de resultaten die wij voor jou behalen.