hoe beter de content hoe meer KLANTEN

Content marketing

Wist je dat bijna al je bezoekers liever in contact komen door middel van content marketing, in plaats van door een advertentie? Content is een breed begrip en bestaat uit verschillende dingen: social media, blogs en website teksten. Eigenlijk is je online business voor het grootste gedeelte afhankelijk van goede content. Je kunt nog zulke mooie advertenties hebben, uiteindelijk draait het voor klanten om het leveren van waarde. De grootste kracht ligt dus bij de content

Goede content

Goede content levert het volgende op:

–  Genereert bezoekers naar jouw website
–  Het is de manier om je te onderscheiden van je concurrent
–  Verhoogt je conversie
–  Stelt je in staat je expertise te tonen
–  Laat zien dat je kennis hebt
–  Zorgt ervoor dat je makkelijker wordt gevonden in Google         

Benieuwd wat goede content voor jouw bedrijf kan doen?

Je kunt ervoor zorgen dat klanten daadwerkelijk voor jou kiezen, door met de juiste woorden de ideale klant aan te spreken en een toon te gebruiken die jouw klanten triggert. Het klinkt makkelijk, maar het produceren van sterke content vergt vaardigheden en kost veel tijd. 

Wij kunnen jou onder andere helpen met:

De online autoverkoper Hoogeveen Social Media Streverz

Social media content

Wij creëren social media posts waar het DNA van jouw bedrijf op een unieke manier wordt gepresenteerd in een mix van jouw bedrijfskleuren, teksten en hoogwaardige foto’s & video’s die passen bij de doelgroep.

Website teksten schrijven Drenthe Hoogeveen

Website teksten

De juiste website zorgt ervoor dat bezoekers klanten worden. Een goede mix van persoonlijkheid en sterke content is hierbij cruciaal. Wij zorgen ook dat jouw teksten SEO zijn, zodat mogelijke klanten jou makkelijker kunnen vinden

Social media Management Hoogeveen Drenthe

Social media Management

Het is belangrijk om een originele strategie op te stellen en kunnen wij je mee helpen. We gaan op zoek naar de kern van jouw bedrijf en bedenken hoe we dit DNA gaan presenteren en welke kanalen we inzetten om je verhaal te delen aan de wereld. Daarnaast plannen wij de content kalender in en beslissen wij wat en wanneer wordt gepost, zodat jij consistent zichtbaar bent met jouw bedrijf.

Blog Schrijver Hoogeveen Drenthe

Blogs

Blogs zijn een van de meest veelzijdige vormen van content. Ze kunnen worden ingezet voor verschillende doeleinden. Je kunt ze perfect gebruiken om je kennis te delen en vertrouwen op te bouwen, maar ze zijn ook handig om je producten in uit te lichten. Dit zorgt gelijk voor een hogere vindbaarheid in zoekmachines.

Hoe gaan wij te werk?

1. kennismakings gesprek

Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar. Hierbij kijken we of er een klik is, en wordt er duidelijk wat je van onze samenwerking kunt verwachten.

2. Voorstel & Strategie

Gaan we samenwerken? Super! Ieder bedrijf en iedere ondernemer is anders. Wij verdiepen ons in jouw onderneming om vervolgens een strategisch plan op te stellen die werkt voor jouw bedrijf.

3. Uitvoering & Optimalisatie

Voorstel goedgekeurd? Dan gaan wij voor jou aan de slag met het uitvoeren van de Online marketing. We werken hard om het maximale resultaat uit jouw marketingbudget te halen.

4. Rapportage & Evaluatie

Wekelijks zijn wij bezig met jouw online marketing. Maandelijks sturen we jou een rapportage waarin je eenvoudig en overzichtelijk inzage hebt in de resultaten die wij voor jou behalen.

Wat opdrachtgevers over ons zeggen