Krachtige Social media content

Wist je dat bijna al je bezoekers liever in contact met je komen door middel van content marketing, in plaats van door een advertentie? Content is een breed begrip en bestaat uit verschillende dingen: social media, blogs en website teksten. We zijn er maar eerlijk over: het krijgen van aandacht voor je online business is voor het grootste gedeelte afhankelijk van goede content. Je kunt nog zulke mooie advertenties hebben, uiteindelijk draait het voor klanten om het leveren van waarde. De grootste kracht ligt dus bij de content! Maar geen zorgen; wij kunnen dat prima voor je in orde maken.

Goede social media content levert je het volgende op:

  • Het is de manier om je te onderscheiden van je concurrent
  • Het genereert bezoekers naar jouw website
  • Het verhoogt je conversie (aantal bezoekers dat omgezet wordt naar een betalende klant)
  • Het stelt je in staat je expertise te tonen
  • Het laat zien dat je kennis hebt
  • Het zorgt ervoor dat je top of mind bent bij je volgers
  • Het verstevigt je relatie met je volgers    

Door met de juiste woorden de ideale klant aan te spreken en een toon te gebruiken die jouw klanten triggert, kun je ervoor zorgen dat klanten daadwerkelijk voor jou kiezen. Dat klinkt makkelijk, maar het realiseren van sterke content vergt vaardigheden en kost veel tijd. 

Besteed je social media content aan ons uit

Content strategie

Wie wil jij bereiken? Wat wil je uitstralen? En wat wil je bereiken? Wij stellen samen een content strategie op die aansluit bij jouw doelgroep.

Consistent

Wij zorgen ervoor dat je consistent online zichtbaar bent; we werken een content kalender uit en zorgen voor een strakke planning.

Optimaliseren

Wij zijn er niet alleen voor het maken van de content. We werken verder met de verkregen resultaten en kijken of en hoe het nog beter kan. Dit doen we allemaal in overleg met jou.

Design

Wij creëren social media posts waar het DNA van jouw bedrijf op een unieke manier wordt gepresenteerd. We gebruiken een mix van jouw bedrijfskleuren, teksten en hoogwaardige foto’s & video’s die passen bij de doelgroep.

Ervaring

Je hebt het al vaker kunnen lezen op deze site: we hebben ervaring in het maken van content! Dat betekent dat het proces soepel en snel verloopt en dat we alle kennis en expertise zullen inzetten voor het beste resultaat.

Periodiek resultatengesprek

Bij Streverz krijg je periodiek een terugkoppeling zodat je meteen weet hoe de content posts presteren. Samen kijken we naar eventuele veranderingen en hoe we de komende periode voor je aan de slag gaan.

Hoe gaan wij te werk?

1. Kennismakings gesprek

We maken graag kennis met je. Klikt het met ons, klikt het met jou? We maken je daarnaast duidelijk wat je van onze samenwerking kunt verwachten.

2. Voorstel & Strategie

Zien we het zitten met elkaar? Dan verdiepen we ons graag verder in jouw onderneming om vervolgens een strategisch plan op te stellen dat werkt voor jouw bedrijf.

3. Uitvoering & Optimalisatie

Kun je je vinden in ons voorstel? Top! Dan gaan wij voor jou aan de slag met het uitvoeren van de Online marketing. We werken hard om het maximale resultaat uit jouw marketingbudget te halen!

4. Rapportage & Evaluatie

Meten is weten, daarom sturen we je maandelijks een rapportage waarin eenvoudig en overzichtelijk is weergegeven welke resultaten we voor jou hebben behaald.