Wij brengen uw visie online tot leven

Onze Kernwaarden

Persoonlijk

Rechtdoorzee

Onderscheidend

Over Streverz

Heeft u de behoefte om met uw bedrijf meer naar buiten te stappen door middel van online marketing, maar mist u de vaardigheden of tijd om dit voor elkaar te krijgen? Bij Streverz brengen wij uw visie online tot leven. Sinds 2019 helpen wij klanten met onze vaardigheden. Deze vaardigheden kunnen nodig zijn om uw online uitdagingen te laten slagen. Uit onze ervaring weten we dat elk bedrijf en iedere ondernemer zijn eigen originele verhaal en specialiteiten heeft. Juist daarom vinden wij het extra belangrijk om een persoonlijk concept op te stellen en dit met u te evalueren, zodat wij daadwerkelijk úw visie tot leven brengen. Gedurende het hele proces houden we u op de hoogte wat betreft de stappen die we zetten, en zo helpen wij u slagen in het moderne digitale tijdperk!

Team Streverz

Bob

Online marketeer
Bob is een ondernemer in hart en nieren. Al vanaf jonge leeftijd had hij interesse in het opstarten van een eigen bedrijf. Op zijn vijftiende startte hij voor het eerst een eigen onderneming, en sindsdien is hij hier niet meer mee gestopt. Hij verkocht online producten en liet zijn Instagram groeien met 5000 volgers. Dit brengt hij nu dagelijks in de praktijk voor andere ondernemers. Hierbij focust hij zich op adverteren en het creëren van content.

Douwe

Vormgever
Douwe is de vormgever van Streverz. Hij heeft oog voor detail, wat uiteindelijk het verschil maakt voor jouw logo, huisstijl, banner, design of visitekaartje. Hij vindt niks leuker om te doen dan ontwerpen, en om ervoor te zorgen dat het uiteindelijke resultaat precies past bij jouw wensen.

Ruben

Beeldmaker
Ruben is de beeldmaker van Streverz hij is van alle markten thuis. Van productfotografie tot bedrijfsportretten en natuurlijk bedrijfsfilms. Bij Ruben staat kwaliteit hoog in het vaandel en zoals hij zelf zegt: “Kwaliteit is tijd, dus ik werk nog even door.”

Gaby

Schrijver
Gaby is onze specialist in het schrijven van pakkende teksten die helemaal passen bij jouw bedrijf en doelgroep. Bij het schrijven van de teksten voor jouw website of andere content houdt zij altijd rekening met jouw persoonlijke wensen.

Stage lopen bij Streverz:

Marketing & Communicatie Niveau 4

Hoe gaan wij te werk?

1. kennismakings gesprek

Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar. Hierbij kijken we of er een klik is, en wordt er duidelijk wat je van onze samenwerking kunt verwachten.

2. Voorstel & Strategie

Gaan we samenwerken? Super! Ieder bedrijf en iedere ondernemer is anders. Wij verdiepen ons in jouw onderneming om vervolgens een strategisch plan op te stellen die werkt voor jouw bedrijf.

3. Uitvoering & Optimalisatie

Voorstel goedgekeurd? Dan gaan wij voor jou aan de slag met het uitvoeren van de Online marketing. We werken hard om het maximale resultaat uit jouw marketingbudget te halen.

4. Rapportage & Evaluatie

Wekelijks zijn wij bezig met jouw online marketing. Maandelijks sturen we jou een rapportage waarin je eenvoudig en overzichtelijk inzage hebt in de resultaten die wij voor jou behalen.

Wat opdrachtgevers over ons zeggen