Wij brengen uw visie online tot leven

Onze Kernwaarden

Persoonlijk

Wij investeren in onze relaties
Bij Streverz heb je altijd een persoonlijk aanspreekpunt; periodiek komen we bij je langs om van jou te horen hoe je afgelopen periode hebt ervaren, wat we de komende periode voor je kunnen doen en de vragen te beantwoorden die je misschien nog hebt. Dat hoeft wat ons betreft geen uren te duren, met een kop koffie in de hand komen we een heel eind!

Rechtdoorzee

Online marketing is ons vak; we snappen heel goed dat het voor jou soms wat abacadabra kan zijn. Vandaar dat je van ons altijd een eerlijk en realistisch verhaal krijgt. We vertellen je waar je staat en wat beter kan. We maken het niet mooier dan het is of moeilijker dan het moet zijn; we maken het helder!

Onderscheidend

Net zoals bij ons is ook jouw bedrijf uniek! Je medewerkers, producten en/of diensten zijn anders dan in welk ander bedrijf dan ook. Juist dit proberen wij te vergroten en naar buiten te brengen. Op deze manier trek je de klant aan die bij je past.

Over Streverz

Realiseer jij je dat je eigenlijk online meer met je bedrijf naar buiten zou moeten treden? Dat je door online op een juiste manier aanwezig te zijn, je bedrijf nog succesvoller kunt laten zijn? Mis je gewoonweg de vaardigheden of tijd om dit voor elkaar te krijgen?


Weet dan dat wij van Streverz jouw visie online tot leven kunnen brengen. Sinds 2019 helpen wij veel ondernemers met onze vaardigheden.


Uit ervaring weten we dat elk bedrijf en iedere ondernemer zijn eigen originele verhaal en kracht heeft. Juist daarom vinden wij het belangrijk dat we onze dienstverlening voor jou zo persoonlijk mogelijk maken én houden. 

Gedurende het hele proces nemen we je mee in de stappen die we zetten; zo helpen wij je te slagen in het online tijdperk!

Team Streverz

Bob

Online marketeer

Samantha

Social media manager

Douwe

Vormgever

Ruben

Beeldmaker

Jamie

Webdesigner

Jelmar

App ontwikkelaar

Hoe gaan wij te werk?

1. Kennismakings gesprek

We maken graag kennis met je. Klikt het met ons, klikt het met jou? We maken je daarnaast duidelijk wat je van onze samenwerking kunt verwachten.

2. Voorstel & Strategie

Zien we het zitten met elkaar? Dan verdiepen we ons graag verder in jouw onderneming om vervolgens een strategisch plan op te stellen dat werkt voor jouw bedrijf.

3. Uitvoering & Optimalisatie

Kun je je vinden in ons voorstel? Top! Dan gaan wij voor jou aan de slag met het uitvoeren van de Online marketing. We werken hard om het maximale resultaat uit jouw marketingbudget te halen!

4. Rapportage & Evaluatie

Meten is weten, daarom sturen we je maandelijks een rapportage waarin eenvoudig en overzichtelijk is weergegeven welke resultaten we voor jou hebben behaald.

Wat opdrachtgevers over ons zeggen