ORA machines

Website ORA

Een nieuwe website

Yes, de website van ORA machines staat online! Dit was een van de projecten waar wij de afgelopen tijd hard aan hebben gewerkt.

De ‘eye-catcher’ op deze website is de interactieve fabriek afbeelding (Gecreëerd door @studiobrand95 ) met alle machines die ORA machines levert! Daarnaast zijn alle 50 pagina’s op de site te bewonderen in het Nederlands en in het Frans.

Bedankt ORA Machines voor de opdracht en veel plezier met de website! De volgende stap is de website onder de aandacht brengen bij de doelgroep van ORA Machines. Zin in!

Wil jij ook een vooruitstrevende website? 😜

Andere website projecten

Flortinth mediation Online marketing

Florinth

Een nieuwe website Andre Tolman, oprichter van @Florinth, is al sinds de start van Streverz één van onze opdrachtgevers. Florinth is gespecialiseerd in de begeleiding van intense

Lees verder »
Bewindvoering Omega beheer online marketing

Omega Beheer

Een nieuwe website Voor Omega Beheer mochten we een nieuwe website realiseren! Omega Beheer is een financiële dienstverlener die inkomens en vermogens van personen beheert.

Lees verder »

Manon Snoeker

Review  5/5 Bob is betrokken en duidelijk. Hij doet wat hij zegt en geeft goede adviezen. Ik kan iedereen aanraden met Bob in zee

Lees verder »