Prostruct

De kracht van videomarketing

Video’s inzetten om je vacatures te vervullen; een goed voorbeeld is de case van prostruct. Prostruct verbindt professionals aan bedrijven in de bouw, weg- en waterbouw, groensector en renewable-energy.

Het is voor deze sectoren lastig om vacatures te vervullen. aan goed personeel te komen. Prostruct pakte het anders aan! Door op te vallen met met de vacatures van hun opdrachtgevers bereikten ze op een anders dan anders manier hun doelgroep. Na een brainstorm sessie op het kantoor zijn we samen tot conclusie gekomen dat een videovacature veel meer tot de verbeelding spreekt en beter opvalt tussen alle standaard vacatureteksten.

Voor het schieten van de video zijn we naar één van de projecten van de opdrachtgever gegaan. We lieten daar de toekomstige collega’s aan het woord.

En de vacature? Die is inmiddels vervuld!

Wil jij ook een beeldige video? 😜

Andere video opdrachten

Pickup International

Een nieuwe bedrijfsfilm Voor @Pickup International hebben wij een Bedrijfsfilm mogen schieten. Pickup richt zich al meer dan 50 jaar op het vervaardigen van kwalitatief hoogstaande

Lees verder »

Computercenter

Bedrijfsvideo’s Voor computercenter hebben wij een bedrijfsvideo mogen schieten en daarnaast een vette videoserie mogen maken. Computercenter is een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd in verkoop,

Lees verder »