Social media uitbesteden in hoogeveen

Wil jij je social media uitbesteden in Hoogeveen? Streverz is de specialist in Hoogeveen op het gebied vaan social media.

Wist je dat bijna al je bezoekers liever in contact komen door middel van content marketing, in plaats van door een advertentie? Content is een breed begrip en bestaat uit verschillende dingen: social media, blogs en website teksten. Eigenlijk is je online business voor het grootste gedeelte afhankelijk van goede content. Je kunt nog zulke mooie advertenties hebben, uiteindelijk draait het voor klanten om het leveren van waarde. De grootste kracht ligt dus bij de content

Goede social media content levert je het volgende op:

  • Het is de manier om je te onderscheiden van je concurrent
  • Genereert bezoekers naar jouw website
  • Verhoogt je conversie
  • Stelt je in staat je expertise te tonen
  • Laat zien dat je kennis hebt
  • Zorgt ervoor dat je top of mind bent bij je volgers
  • Het verstevigt je relatie met je volgers    

Je kunt ervoor zorgen dat klanten daadwerkelijk voor jou kiezen, door met de juiste woorden de ideale klant aan te spreken en een toon te gebruiken die jouw klanten triggert. Het klinkt makkelijk, maar het produceren van sterke content vergt vaardigheden en kost veel tijd. 

Besteed je social media content aan ons uit

Content strategie

Wie wil jij bereiken? wat wil je uitstralen? en wat wil je bereiken? Wij stellen samen een content strategie op die aansluit bij jouw doelgroep.

Consitent

Wij zorgen ervoor dat je consistent online zichtbaar bent we werken een content kalender uit en plannen vooruit.

Optimaliseren

Wij doen niet alleen aan het maken van de content. We werken verder met de verkregen resultaten en kijken of en hoe het nog beter kan. Dit doen we allemaal in overleg met jou.

Design

Wij creëren social media posts waar het DNA van jouw bedrijf op een unieke manier wordt gepresenteerd in een mix van jouw bedrijfskleuren, teksten en hoogwaardige foto’s & video’s die passen bij de doelgroep.

ERVARING

Door onze ervaring in het maken van content zal het proces soepel en snel verlopen en passen we alle ins en outs toe

Periodiek resultaten gesprek

Bij Streverz krijg je periodiek een terugkoppeling zodat je meteen weet hoe de content posts presteren. Samen kijken we naar eventuele veranderingen en hoe we de komende periode aanvliegen

Hoe gaan wij te werk?

1. Kennismakings gesprek

Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar. Hierbij kijken we of er een klik is, en wordt er duidelijk wat je van onze samenwerking kunt verwachten.

2. Voorstel & Strategie

Gaan we samenwerken? Super! Ieder bedrijf en iedere ondernemer is anders. Wij verdiepen ons in jouw onderneming om vervolgens een strategisch plan op te stellen die werkt voor jouw bedrijf.

3. Uitvoering & Optimalisatie

Voorstel goedgekeurd? Dan gaan wij voor jou aan de slag met het uitvoeren van de Online marketing. We werken hard om het maximale resultaat uit jouw marketingbudget te halen.

4. Rapportage & Evaluatie

Wekelijks zijn wij bezig met jouw online marketing. Maandelijks sturen we jou een rapportage waarin je eenvoudig en overzichtelijk inzage hebt in de resultaten die wij voor jou behalen.

Social media uitbesteden in hoogeveen

Wil jij je social media uitbesteden in Hoogeveen? Streverz is de specialist in Hoogeveen op het gebied van social media.

Sinds 2019 helpen wij klanten met onze vaardigheden. Deze vaardigheden kunnen nodig zijn om uw online uitdagingen te laten slagen. Uit onze ervaring weten we dat elk bedrijf en iedere ondernemer zijn eigen originele verhaal en specialiteiten heeft. Juist daarom vinden wij het extra belangrijk om een persoonlijk concept op te stellen en dit met u te evalueren, zodat wij daadwerkelijk úw visie tot leven brengen.

Gedurende het hele proces houden we u op de hoogte wat betreft de stappen die we zetten, en zo helpen wij u slagen in het moderne digitale tijdperk!

Adverteren

Je omzet en bereik vergroten door middel van social media? Laat ons je advertenties maken, voor maximaal effect.

Content Marketing

Geen tijd of inspiratie voor ijzersterke content? Wij bedenken, schrijven, creëren en plannen de content voor je.

Bedrijfsfotografie

Wil jij je bedrijf in beeld brengen bij je klanten? Wij fotograferen producten, diensten en personeel voor jouw bedrijf.

Vormgeving

Een strak design nodig voor jouw huisstijl, website of social media? Wij kunnen je hiermee helpen.

Onze Klanten

Voor het posten van blogs is vaak geen tijd, en voor de persoonlijke boodschappen ook niet. Streverz kan hier in ondersteunen, en zorgen dat het met regelmaat zichtbaar wordt op social media! Het bedrijf komt hierdoor mooi in de picture.
Werk
Edwin Winkel
Waterontharder Winkel
Vakkennis, enthousiasme, motivatie, gedrevenheid en een echte vakman zijn de woorden die de eigenaar van het bedrijf goed omschrijft. Tot op heden erg tevreden en een goede langdurige samenwerking.
Bedrijfsfotografie Hoogeveen Drenthe
Jordy Talen
De Online Autoverkoper
Professioneel en vakkundig
Onno Tijdeman
IQ Makelaars Hoogeveen
Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
Bedrijfsfotografie Hoogeveen Drenthe
Renate Super
SuPuur Yoga

Kennismaken met een kopje koffie?

Wil je kennismaken met ons en wil je kijken of de klik er is? In dit gesprek wordt duidelijk wat je van de samenwerking kunt verwachten. Neem gerust contact met ons op!