fbpx

Adverteren

Wil jij je omzet en bereik vergroten? Laat ons je advertenties maken, voor maximaal effect.

Content Marketing

Geen tijd of inspiratie voor ijzersterke content? Wij bedenken,creëren en plannen de content voor je.

Bedrijfsfilm

Wil jij je bedrijf in beeld brengen bij je klanten? Wij filmen producten, diensten en personeel voor jouw bedrijf.

Bedrijfsfotografie

Wil jij je bedrijf in beeld brengen bij je klanten? Wij fotograferen producten, diensten en voor jouw bedrijf.

Vormgeving

Een strak design nodig voor jouw huisstijl, website of social media? Wij kunnen je hiermee helpen.

Over Streverz

Heeft u de behoefte om met uw bedrijf meer naar buiten te stappen door middel van social media, maar mist u de vaardigheden of tijd om dit voor elkaar te krijgen? Bij Streverz brengen wij uw visie online tot leven. Sinds 2019 helpen wij klanten met onze vaardigheden. Deze vaardigheden kunnen nodig zijn om uw online uitdagingen te laten slagen. Uit onze ervaring weten we dat elk bedrijf en iedere ondernemer zijn eigen originele verhaal en specialiteiten heeft. Juist daarom vinden wij het extra belangrijk om een persoonlijk concept op te stellen en dit met u te evalueren, zodat wij daadwerkelijk úw visie tot leven brengen. Gedurende het hele proces houden we u op de hoogte wat betreft de stappen die we zetten, en zo helpen wij u slagen in het moderne digitale tijdperk!

Wat klanten over ons zeggen

Voor het posten van blogs is vaak geen tijd, en voor de persoonlijke boodschappen ook niet. Streverz kan hier in ondersteunen, en zorgen dat het met regelmaat zichtbaar wordt op social media! Het bedrijf komt hierdoor mooi in de picture.
Werk
Edwin Winkel
Waterontharder Winkel
Vakkennis, enthousiasme, motivatie, gedrevenheid en een echte vakman zijn de woorden die de eigenaar van het bedrijf goed omschrijft. Tot op heden erg tevreden en een goede langdurige samenwerking.
Bedrijfsfotografie Hoogeveen Drenthe
Jordy Talen
De Online Autoverkoper
Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit
Website fotografie
Renate Super
SuPuur Yoga
Professioneel en vakkundig
Onno Tijdeman
IQ Makelaars Hoogeveen

Hoe gaan wij te werk?

Stap 1

Intake gesprek

Tijdens het intake gesprek maken we kennis met elkaar. Hierbij kijken we of er een klik is, en wordt er duidelijk wat je van onze samenwerking kunt verwachten.

Stap 2

Voorstel & Strategie

Gaan we samenwerken? Super! Ieder bedrijf en iedere ondernemer is anders. Wij verdiepen ons in jouw onderneming om vervolgens een strategisch plan op te stellen die werkt voor jouw bedrijf.

Stap 3

Uitvoering & Optimalisatie

Voorstel goedgekeurd? Dan gaan wij voor jou aan de slag met het uitvoeren van de social media marketing. We werken hard om het maximale resultaat uit jouw marketingbudget te halen.

Stap 4

Rapportage & Evaluatie

Dagelijks zijn wij bezig met jouw social media marketing. Wekelijks sturen we jou een rapportage waarin je eenvoudig en overzichtelijk inzage hebt in de resultaten die wij voor jou behalen.

Onze Klanten

Hulp nodig met social media?

Het onderhouden van social media kost veel tijd, vraagt inspiratie en kennis. Besteed het uit, dan kun jij je concentreren op waar je goed in bent. Dat doen wij ook!

Chat openen
Hallo, kan ik je helpen?