Een goede website vergroot jouw kans op online succes

Zonder een goede website is de kans op online succes erg klein. Een website wordt namelijk een steeds belangrijker onderdeel van een bedrijf. Een goede website is meer dan alleen een informatiebron!

Kernonderdelen: visueel aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk en doelgericht.

De uitstraling van je website is van groot belang. Wanneer een potentiële klant jouw website bezoekt, is dit vaak het eerste contactmoment tussen beide partijen. Daarnaast krijgt iemand direct een eerste indruk van het bedrijf.

Een site vertelt wie je bent en laat zien wat je kunt. Als deze eerste indruk goed is, zal de kans groter worden dat bezoekers klanten worden! 

Een professionele website is:

Persoonlijk

Een website vertelt wie je bent, laat zien wat je kunt en waar jouw bedrijf voor staat.

gebruiksvriendelijk

Een website moet overzichtelijk zijn, eenvoudig te gebruiken én te begrijpen.

Doelgericht

Een website is ontworpen om conversie te stimuleren.

Uniek

Een website is een manier om je te onderscheiden van je concurrenten.

Informatief

Een website voorziet klanten van informatie.

Betrouwbaar

Een website zorgt voor een goede eerste indruk bij jouw doelgroep.

Benieuwd wat een professionele website voor jouw bedrijf kan beteken?

Een unieke, persoonlijke en professionele website is doelgericht, zowel voor een klant als voor het bedrijf waarvoor de website gecreëerd is. Je laat de website maken met een bepaald doel, en ook bezoekers komen op een website met een doel. 

Van bezoekers klanten maken 

Om van bezoekers klanten te maken, moet je eerst een bezoeker overtuigen en zijn vertrouwen winnen. Daarna kun je iemand tot actie laten overgaan. 

Het is van belang om persoonlijk te werk te gaan. Zorg ervoor dat een website visueel aantrekkelijk is, maar daarnaast ook effectief. Dit begint met een goed doordacht plan om een website op te richten, waarin persoonlijke noten naar voren komen.

Wij helpen u hier graag mee! Vul onze vragenlijst in, en ontvang een plan voor jouw website. 

Hoe gaan wij te werk?

1. Kennismakings gesprek

Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar. Hierbij kijken we of er een klik is, en wordt er duidelijk wat je van onze samenwerking kunt verwachten.

2. Voorstel & Strategie

Gaan we samenwerken? Super! Ieder bedrijf en iedere ondernemer is anders. Wij verdiepen ons in jouw onderneming om vervolgens een strategisch plan op te stellen die werkt voor jouw bedrijf.

3. Uitvoering & Optimalisatie

Voorstel goedgekeurd? Dan gaan wij voor jou aan de slag met het uitvoeren van de Online marketing. We werken hard om het maximale resultaat uit jouw marketingbudget te halen.

4. Rapportage & Evaluatie

Wekelijks zijn wij bezig met jouw online marketing. Maandelijks sturen we jou een rapportage waarin je eenvoudig en overzichtelijk inzage hebt in de resultaten die wij voor jou behalen.