Een goede website vergroot jouw kans op online succes

Zonder een goede website is de kans op online succes erg klein. Een website wordt een steeds belangrijker onderdeel van een bedrijf én is meer dan alleen een informatiebron!

Wat is belangrijk: visueel aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk en doelgericht.

Jouw website vertelt wie je bent en laat zien waar je goed in bent. De uitstraling van je website is daarbij van groot belang. Wanneer een potentiële klant je website bezoekt, is dit vaak het eerste contactmoment tussen jou en de klant. We hebben het dan over de welbekende ‘eerste indruk’… en iedereen weet hoe belangrijk die is! 🙂

Is de eerste indruk goed? Dan is de kans groter dat bezoekers klanten worden! 

Een professionele website is:

Persoonlijk

Een professionele website vertelt wie je bent, laat zien wat je kunt en waar jouw bedrijf of dienst voor staat.

Gebruiksvriendelijk

Een professionele website moet overzichtelijk zijn, eenvoudig te gebruiken én te begrijpen.

Doelgericht

Een professionele website is ontworpen om conversie te stimuleren. Dat betekent dat je met je website streeft naar (meer) bezoekers die klanten worden.

Uniek

Een professionele website is een uitgelezen manier om je te onderscheiden van je concurrenten.

Informatief

Het lijkt simpel, maar er wordt soms te makkelijk mee omgegaan. Een professionele website voorziet klanten van relevante informatie.

Betrouwbaar

Een professionele website zorgt voor een goede eerste indruk bij jouw doelgroep.

Benieuwd wat een professionele website voor jouw bedrijf kan betekenen?

Een professionele website is doelgericht, uniek en persoonlijk, zowel voor een klant als voor het bedrijf waarvoor de website gecreëerd is. Jij laat de website immers maken met een bepaald doel, maar ook de bezoekers komen op een website met een doel. 

Van bezoekers klanten maken 

We delen een beetje van onze kennis! Om van bezoekers klanten te maken, moet je eerst de bezoeker overtuigen en zijn vertrouwen winnen. Daarna kun je iemand tot actie laten overgaan. 

Het is daarbij van belang om persoonlijk te werk te gaan. Zorg ervoor dat je website visueel aantrekkelijk is, maar daarnaast ook effectief. Dit begint met een goed doordacht plan om de website in te richten, waarin naast zakelijke ook jouw persoonlijke pluspunten naar voren komen.

Benieuwd hoe het werkt? 

Hoe gaan wij te werk?

1. Kennismakings gesprek

We maken graag kennis met je. Klikt het met ons, klikt het met jou? We maken je daarnaast duidelijk wat je van onze samenwerking kunt verwachten.

2. Voorstel & Strategie

Zien we het zitten met elkaar? Dan verdiepen we ons graag verder in jouw onderneming om vervolgens een strategisch plan op te stellen dat werkt voor jouw bedrijf.

3. Uitvoering & Optimalisatie

Kun je je vinden in ons voorstel? Top! Dan gaan wij voor jou aan de slag met het uitvoeren van de Online marketing. We werken hard om het maximale resultaat uit jouw marketingbudget te halen!

4. Rapportage & Evaluatie

Meten is weten, daarom sturen we je maandelijks een rapportage waarin eenvoudig en overzichtelijk is weergegeven welke resultaten we voor jou hebben behaald.