Met zoekmachine optimalisatie (SEO) wordt jouw website beter vindbaar

SEO staat voor Search Engine Optimization of in goed Nederlands: zoekmachine optimalisatie. Dit is de overkoepelende naam voor alle processen die ervoor zorgen dat jouw website beter vindbaar is in de zoekmachines zoals Google. Let op; we hebben het dan over de vindbaarheid zonder te adverteren .

Wat doet SEO voor jouw website ?
Wanneer jouw website bovenaan in Google staat, zal je veel sneller meer bezoekers weten te krijgen op je website. Mensen zien jouw website immers als één van de eerste zoekresultaten staan! Daarom is SEO ontzettend belangrijk. Want meer bezoekers betekent gewoon meer kans om het doel (waarvoor je je website gemaakt hebt) te behalen! 

Goede website optimalisatie (SEO) levert het volgende op:

–  Het genereert bezoekers naar jouw website
–  Het is de manier om je te onderscheiden van je concurrent
–  Het verhoogt je conversie (het aantal bezoekers dat omgezet wordt naar een betalende klant)
–  Het stelt je in staat je expertise te tonen
–  Let laat zien dat je kennis hebt
–  Het zorgt ervoor dat je makkelijker wordt gevonden in Google         

Besteed de zoekmachine optimalisatie van jouw website aan ons uit

Website teksten

De juiste website en de juiste teksten kunnen ervoor zorgen dat bezoekers klanten worden. Een goede mix van persoonlijkheid en sterke content is hierbij cruciaal. Wij zorgen ervoor dat jouw teksten SEO zijn, zodat (potentiële) klanten je makkelijker kunnen vinden.

Optimaliseren

Op basis van de verkregen resultaten van de website kijken wij maandelijks hoe de website verder verbeterd kan worden.

Technische inrichtingen

Wij zorgen ervoor dat jouw website goed gekoppeld is met Google en dat de nodige updates en back ups worden gedaan.

Maandelijks contact en advies

Bij Streverz krijg je maandelijks een terugkoppeling zodat je meteen weet hoe de website presteert. Samen kijken we naar eventuele veranderingen en we adviseren je over de beste strategie.

Benieuwd wat website optimalisatie (SEO) voor jouw website kan doen?

Door met de juiste woorden de ideale klant aan te spreken en een toon te gebruiken die past bij jouw klanten, kun je ervoor zorgen dat klanten daadwerkelijk voor jou kiezen. Het klinkt simpel, maar het op de juiste manier instellen en schrijven van sterke SEO teksten vergt specifieke vaardigheden. Wij doen het graag voor je!

Hoe gaan wij te werk?

1. Kennismakings gesprek

We maken graag kennis met je. Klikt het met ons, klikt het met jou? We maken je daarnaast duidelijk wat je van onze samenwerking kunt verwachten.

2. Voorstel & Strategie

Zien we het zitten met elkaar? Dan verdiepen we ons graag verder in jouw onderneming om vervolgens een strategisch plan op te stellen dat werkt voor jouw bedrijf.

3. Uitvoering & Optimalisatie

Kun je je vinden in ons voorstel? Top! Dan gaan wij voor jou aan de slag met het uitvoeren van de Online marketing. We werken hard om het maximale resultaat uit jouw marketingbudget te halen!

4. Rapportage & Evaluatie

Meten is weten, daarom sturen we je maandelijks een rapportage waarin eenvoudig en overzichtelijk is weergegeven welke resultaten we voor jou hebben behaald.