Wat is SEO ?

SEO staat voor Search Engine Optimization. Dit is de overkoepelende naam voor alle processen die ervoor zorgen dat jouw website beter vindbaar is in de zoekmachines zoals Google.

Wat doed dit voor jouw website ?
Wanneer jouw website bovenaan in Google staat, zal je veel sneller meer bezoekers weten te krijgen op je website. Daarom is SEO zo ontzettend belangrijk. Want meer bezoekers betekent meer kans om je doel te behalen waarvoor je je website gemaakt hebt.

Goede content

Goede website optimalisatie (SEO) levert het volgende op:

–  Genereert bezoekers naar jouw website
–  Het is de manier om je te onderscheiden van je concurrent
–  Verhoogt je conversie
–  Stelt je in staat je expertise te tonen
–  Laat zien dat je kennis hebt
–  Zorgt ervoor dat je makkelijker wordt gevonden in Google         

Benieuwd wat website optimalisatie (SEO) voor jouw website kan doen?

Je kunt ervoor zorgen dat klanten daadwerkelijk voor jou kiezen, door met de juiste woorden de ideale klant aan te spreken en een toon te gebruiken die jouw klanten aanspreekt. Het klinkt makkelijk, maar het op de juiste manier instellen en produceren van sterke seo teksten vergt vaardigheden en kost veel tijd. 

Wij helpen je onder andere met:

Technische inrichtingen

Wij zorgen ervoor dat jouw website goed gekoppeld is met Google en dat de nodige updates en back ups worden gedaan.

Website teksten

De juiste website zorgt ervoor dat bezoekers klanten worden. Een goede mix van persoonlijkheid en sterke content is hierbij cruciaal. Wij zorgen ook dat jouw teksten SEO zijn, zodat mogelijke klanten je makkelijker kunnen vinden.

Optimaliseren van de website

Op basis van de verkregen resultaten over de website kijken wij maandelijks hoe de website verder verbeterd kan worden.

Blogs

Blogs zijn een van de meest veelzijdige vormen van content. Ze kunnen worden ingezet voor verschillende doeleinden. Je kunt ze perfect gebruiken om je kennis mee te delen en vertrouwen op te bouwen, maar ze zijn ook handig om je producten in uit te lichten. Dit zorgt gelijk voor een hogere vindbaarheid in zoekmachines.

Hoe gaan wij te werk?

1. kennismakings gesprek

Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar. Hierbij kijken we of er een klik is, en wordt er duidelijk wat je van onze samenwerking kunt verwachten.

2. Voorstel & Strategie

Gaan we samenwerken? Super! Ieder bedrijf en iedere ondernemer is anders. Wij verdiepen ons in jouw onderneming om vervolgens een strategisch plan op te stellen die werkt voor jouw bedrijf.

3. Uitvoering & Optimalisatie

Voorstel goedgekeurd? Dan gaan wij voor jou aan de slag met het uitvoeren van de Online marketing. We werken hard om het maximale resultaat uit jouw marketingbudget te halen.

4. Rapportage & Evaluatie

Wekelijks zijn wij bezig met jouw online marketing. Maandelijks sturen we jou een rapportage waarin je eenvoudig en overzichtelijk inzage hebt in de resultaten die wij voor jou behalen.

Wat opdrachtgevers over ons zeggen